Hundegitter

Hundegitter


Hundegitter fra Artfex og Mim Variogate

Artfex

Artfex Hundegitter er en ridsefri endnu gade med mange tankevækkende detaljer. Alle våre hundegitter har for eksempel justerbare skråninger, justerbare bredder, låsbare huller og gasdæmpere for at holde minderne åbne. Hundens porte er universelle, og i to modeller er forskellen mellem model 1 og model 2 noget højere og mere egnet til biler med skrånende bagklap. Vi anbefaler Artfex beskyttelsesgaller som et supplement til deres hundporte. Spørg om du har brug for hjælp til at finde den rigtige.

Variogate

Du skal blot oprette et lukket rum for hele bagagerummet, der kan bruges til at transportere hunde eller andre ting, du vil overvåge. Som med VarioCage er dørene udstyret med gasdæmpere og kan låses. Koblingskroge inkluderet. VarioGate er justerbar med hensyn til højde, bredde og dybde, hvilket gør det passer til de fleste biler uden en tærskel på bagagerumslåget.Vigtigt at huske, men let at glemme
Når sommeren endelig kommer, er der flere lange bilrutter, der venter på mange, måske går du ud af din bilferie eller går ud til sommerhuset? For at alle kan sidde og gå komfortabelt, er det vigtigt, at selv din hund får frisk vand på turen, kontroller, at skålen er fyldt og luften er ventileret. Og husk, aldrig forlade hunden i bilen til en varm sommerdag.

Hundegitter