MiM Variocage Enkeltbur

MiM Variocage Enkeltbur

Vejledende pris: 4910 kr. (XS)
Vores pris: 4625 kr. inkl. ekspresfragt (XS)

Dette sikre og ganske praktiske hundebur er produceret af MiM, og det er et perfekt valg, hvis du f.eks. blot kun har én hund eller ønsker, at der skal være plads til andet i bagagerummet sammen med hundeburet. På ganske få minutter kan du justere dybden, så den passer ideelt til netop din bil.

Buret har gennemgået en crash test hos Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (safe pet crate test, spct). Sker der et sammenstød, vil MiMs hundebur blive komprimeret, så der opnås en stødabsorberende virkning, samtidig med at både hund og passagerer på bagsædet bliver beskyttet. 

Hundeburet er konstrueret i et splintfrit materiale og er udstyret med gasstøddæmper samt en evakueringslåge bagtil, der giver hurtigere adgang til hunden, hvis der sker en kollision. 

Alle dele, der udsættes for slitage, såsom låge og underlag, er rustbehandlet. Burets låge er udstyret med en sikkerhedsspærre, gasstøddæmper samt opbevaringslommer og rum til en hængelås, hvilket alt sammen er med til at øge sikkerheden. Hundeburet er designet og produceret i Sverige.

Mål:

XS: Bredde: 55,5 cm. Højde: 59 cm. Dybde (min-max): 73-99 cm.

Large: Bredde: 55,5 cm. Højde: 65 cm. Dybde (min-max): 76-103 cm.

XL: Bredde: 70 cm. Højde 71,5 cm. Dybde (min-max): 81-103 cm.

Maximum: Bredde: 70 cm. Højde: 84,5 cm. Dybde (min-max): 92-116 cm.

4 910 kr

3 529 kr