HUNDEBUR

Hundebur


Hundebur-Fakta

Bilsikkerhed er utroligt vigtigt, uanset om du kører selv, med familien eller med din hund. At alle er sikre er afgørende, selv din firbenede ven. I dag er der mange forskellige typer af hundebure, der sælges, men desværre er de sjældent testet. Dette kan være en stor fare i tilfælde af en ulykke, fordi hundebure ikke sætter sig fast fast, er kollisionssikker eller beskytter ikke hunden på en optimal måde. At vælge hundebure, der er sikre, er ikke den nemmeste ting, men der er stadig et ret stort marked. Spørgsmålet er også - hvilke burde er virkelig sikre og er blevet testet?


Et hundekage skal være sikkert af flere grunde. En af de vigtigste grunde er selvfølgelig at hunden skal sidde sikkert og komfortabelt, men også andre passagerer i bilen. Du er sikker på risikoen for løsøre i bilen. Hvis en kollision opstår, vil løse genstande fortsætte med at køre med samme hastighed, mens bilen er stoppet. Dette øger risikoen for at blive ramt af noget ved høj hastighed. Kraften er enorm, og konsekvenserne kan være fatale. Ved at investere i en kollisionstest og et sikkert hundekage, kan alle i hele familien sidde sikkert og nyde bilen.


Krocktestade hundburar - vigtigt for dig og din hund

Der er mange anerkendte mærker på markedet for hundebure og en populær mulighed er MimSafe. Fra dette mærke har du mulighed for at vælge mellem flere typer af bur, en sikker variant er deres kategori Variokage. Denne off-road er meget sikker, når den komprimeres af kollision, ligesom en bils forside. Ved at kollapse noget i en kollision får buret en form for stødabsorption, noget der beskytter hunden. Samtidig er burene splitresistente og har en nødluke. Døren holdes åben ved hjælp af en gasdæmper. Buret har samme sikkerhedsteknologi som for personer i en bil. Derudover er det indre af buret udstyret med gummimåtte for at forhindre glidning. Afhængigt af hvor mange hunde du har er der et valg i mange størrelser, for en eller flere hunde.


For at være helt sikker er Variocage sikret i overensstemmelse med Safe Pet Crate Test (SPCT), en streng sikkerhedstest.